Legfrissebbek :
Home » , , , , , , » Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan)

Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan)

{[['']]}

Magyar Szinkron
NowVideo
színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 84 perc, 2006
(16)


Minőség: DVDrip
Egyéb címek: Borat
Nemzet: amerikai
Stílus: vígjáték
Amerikai bemutató: 2006. november 3.
Magyar mozibemutató: 2006. november 2.
 

Tartalom:
Borat őrült. Borat elviselhetetlen, tolakodó, buta és nagyképű. Helyesbítünk: Borat szép, férfias, büszke, szexuális teljesítőképessége irigylésre méltó, és tombol benne a tudásvágy. A Kazah Kulturális Minisztérium egyik alkalmazottjáról a helybéli hivatalnokok elhiszik, hogy tud angolul, és Amerikába küldik. Abban bíznak, hogy népük hű fia kiszagolja, mi hiányzik még náluk a határtalan jóléthez és a nagyhatalmi státuszhoz. A víg kazah férfi mindent el is követ, hogy jól végezze a munkáját. Megérkezik Amerikába, és igyekszik tanulni. A fontosabb leckék: gyorsétkezdék, gyors nők, kaják, piák, autók és újabb nők. Meg újabb kaják. És még újabb nők. Hogy eközben semmit nem tanul, csak megbotránkoztatja, zavarba hozza és halálra rémíti Amerikát, az csöppet sem érdekli: elvégre az igazi kazah férfi szereti magát nagyon jól érezni...

Előzetes:


Rendező: Larry Charles
Szereplő(k):
Sacha Baron Cohen (Borat Sagdiyev)
Pamela Anderson (Önmaga)
Ken Davitian (Azamat Bagatov)
Luenell (Luenell)
Bob Barr (Önmaga)

A film:


További linkek:
 
 
 

Share this article :